Varetaxi — Ekspressfrakt — Flyttetransport

Bilde av bilene forran lokalene til SP Transport

 Varetaxi

Varetaxi er et raskt og fleksibelt alternativ for deg som skal frakte små og store varer. Har du en pakke som skal leveres samme dag, som du raskest mulig skal forflytte fra A til B? Med en varetaxi fra oss kan du være sikker på at dine viktigste leveranser blir håndtert og levert på en sikker og hurtig måte. Vårt transportmateriell er tilpasset forskjellige transportbehov. Sammen finner vi den rette løsningen for deg og din leveranse.


Vi har sjåfør til enhver tid, og tilpasser oss dine behov uansett hva, hvor og når.


Fra kr. 345,-.

Få pristilbud på varetaxi
Bilde av en av bilene på Nordlandskaia

 Ekspressfrakt

Har du en leveringsfrist eller vil du være 100 % sikker på at varen kommer fram til mottaker? Da er ekspress et godt valg for deg! Med ekspress går varen direkte til mottaker og du kan holde kontinuerlig kontakt med sjåføren dersom du ønsker det. Våre ekspressbiler håndterer enkelt og greit alt av ekspresstjenester for bedrifter og private. Enten det er en liten pakke eller stor last kan du være sikker på at leveransen kommer trygt fram til rett tid.

Bilde av to av bilene forran privathus. Flytting.

 Flyttetransport

SP Transport hjelper private og bedrifter med flytteoppdrag til lave priser og med god service. Våre arbeidere er løsningsorienterte og flinke i jobbene de utfører. Vi tar på oss alt av oppdrag innen flytting og transport av smått og stort fra A til B! Har du et stort flyttelass står vi klare til din disposisjon når du trenger oss. Vi pakker og vasker om det ønskes, er spesialister på flytting og tilbyr et fullt spekter av tjenester innen flytting.

Har du spørsmål rundt våre transporttjenester?

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat rundt dine behov!

Kontakt oss